NOT KNOWN FACTS ABOUT واکسن آنفولانزا

Not known Facts About واکسن آنفولانزا

Not known Facts About واکسن آنفولانزا

Blog Article

ضد احتقان‌ها: این داروها گرفتگی بینی را برطرف می‌کنند و فشار وارده بر سینوس‌­ها و گوش‌ها را کاهش می‌دهند.

واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروس‌­های مرده این بیماری است. این ویروس‌ها آن‌قدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسن‌ها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.

این پژوهشگر جهاددانشگاهی افزود: واکسن این ویروس را داریم و تزریق این واکسن در افراد بالای شش ماه و به ویژه در افراد دارای بیماری زمینه‌ای کاملا توصیه می‌شود.

علاوه بر آن رعایت رژیم غذایی، استراحت کافی و در نظر گرفتن نکات بهداشتی بسیار موثر هستند.

در کودکان تمایز قائل شدن بین بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی کار دشواری است. اگر فرزندتان تب بالا یا سایر علائم شدید را ندارد، احتمالا به سرماخوردگی مبتلا شده است.

در موارد نادر، بعضی از افراد ممکن است نسبت به واکسن واکنش آلرژیک جدی نشان دهند.

افرادی که به ویروس آنفولانزا مبتلا می‌شوند حتی قبل از شروع علائم می‌توانند بیماری را به دیگران منتقل کنند. به طور خاص، دوره مسری از ۳۶-۴۸ ساعت قبل تا حدود ۳-۷ روز پس از شروع بیماری گسترش می‌یابد. این بدان معناست که ویروس آنفولانزا می‌تواند حتی توسط افراد به ظاهر سالم نیز منتقل شود.

برای هر بیمار آنفولانزا نیازی به استفاده از داروهای ضدویروسی نیست. این داروها به ویژه برای گروه‌های در معرض خطر تجویز می‌شوند.

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت آنفولانزا جدید بهمن ۱۴۰۲ زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷

در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.

نوشیدن مایعات فراوان و استراحت کافی به بهبود علائم بیماری کمک می‌کند. درمان و اقدامات خانگی برای کنترل علائم آنفولانزا عبارت‌اند از:

چگونه از آلزایمر پیشگیری کنیم؟ ۸ روش موثر پیشگیری از آزایمر ۱۴۰۱-۱۰-۰۱

هنگام بیماری باید خوب استراحت کنید و به اندازه کافی مایعات بنوشید. آب، سوپ و چای از بهترین مایعات برای درمان آنفولانزا هستند.

آنفولانزا بیماری خطرناکی نیست اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی و ضعیف بودن بیش از حد بدن، می‌تواند مشکل ساز شود.

Report this page